lundi 2 janvier 2012

حلوى بالبندق

المقادير: ربع كوب زبده نباتى ربع كوب زيت نباتى 4 م-ك سكر بنى1 م-ص ...بندق1 و نصف كوب دقيقربع كوب لوزالطريقة: طريقه عمل غريبه بالبندق للحميةيوضع الزيت و الزبده و السكر فى وعاء و يقلب الخليط بالمضرب حتى يتماسك قوامهثم يضاف الدقيق تدريجيا حتى تتكون عجينة غريبةو يضاف اللوز و نكهه البندق و يقلب الخليطثم يشكل العجين الى احجام صغيرهو من ثم توضع عجينة غريبه بالبندق فى صينيه مدهونه بالزبدهو تدخل صينية غريبه بالبندق الى فرن درجه حراره 280 لمده من 40 الى 60 دقيقهو تقدم غريبه بالبندق و تزين بصوص الشيكولاتة. »

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...